Jäsenyys & treenaaminen

Jäsenmaksu on seuralle pieni tuloerä, joka kuluu kokonaisuudessaan ns. jäsenten hyväksi. Maksulla katetaan kouluttajien kouluttaminen, kerhoillat sekä myös hallinnon kuluja, jotka yhdistyksessämme ovat pienet.

Jäsenmaksun avulla voimme kouluttaa uusia kouluttajia ja myös oleville kouluttajille jatkokoulutusta sekä mahdollisesti saada ulkopuolisia luennoitsijoita ja kouluttajia kertomaan uusista tavoista ja näkemyksistä.

Jäsenmaksulla ei kateta kokeiden- ja hallin menoja. Kokeet ja näyttelyt ovat seurassamme tuottaneet tulosta ja näillä tuloilla olemme pystyneet hankkimaan uusia esteitä ja välineitä koulutusta varten. Myös kouluttajia on koulutettu näillä tuloilla.

jasenyys jasenyys tokotreeni

Jäsenyys on tärkeää ja sitä kautta voi vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden. Jäsen on oikeutettu käymään kaikissa seuran koulutuksissa. Jäsen saa myös huomattavaa alennusta koemaksuista. Jäsenkortilla saat myös etuisuuksia KSSK:n yhteistyökumppaneilta. Lue lisää jäseneduista.

Jäsenmaksun vuodelle 2019 voi maksaa!

Jäsenmaksut 2019:
aikuiset 28 €
alle 18-vuotiaat 12 €
perhejäsenet 15 €

Näin liityt jäseneksi / maksat jäsenmaksun:

 • Maksa ensin jäsenmaksusi tilille Nordea FI72 1693 3000 0000 46
 • Käytä viitettä 1012 (älä käytä viestiosiota ollenkaan!)
 • Ota kuitista talteen arkistointitunnus
 • Täytä oheinen lomake
 • Jonkin ajan kuluttua saat postitse jäsenkorttisi, jota on pidettävä mukana koulutuksissa
 • Ennen kortin saapumista voit todistaa jäsenyytesi maksukuittia näyttämällä
 • HUOM! Sekä vanhat että uudet jäsenet täyttävät lomakkeen vuosittain jäsenmaksun maksaessaan!
 • Ainais-, kunnia- ja tuomarijäsenille toimitetaan pysyvä jäsenkortti; jäsenyyslomaketta ei tarvitse täyttää. Pyynnöstä saa kadonneen kortin tilalle uuden.

HUOM!

Jäsenlomake ei ole tällä hetkellä käytössä, joten laita maksukuitti ja omat tiedot jäsensihteerille (Tiia Kokko) osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenyyslomake

Kausikortti (treenimaksu)

Jäsenmaksun lisäksi koulutuksista maksetaan pieni treenimaksu. Tokossa ja näyttelytreeneissä voit maksaa 3 € / kerta ensimmäinen koira, 6 € / kerta useampi koira (mielellään tasaraha mukaan) tai ostaa kausikortin: ensimmäinen koira 20 € / kausi tai 50 € / vuosi; useampi koira 30 €/ kausi tai 75 €/ vuosi. Agilityssä ja rally-tokossa vain kausikortti.
Kausia on kolme: 1.1.-30.4, 1.5.-31.8. ja 1.9.-31.12. Yhdellä kortilla voit käydä kaikissa treeneissä.

Esim. 1: "Tiina Tokoilija" harrastaa satunnaisesti yhden koiran kanssa tokoa ja maksaa treenit käteisellä koulutuksessa 3 € / kerta.
Esim. 2: "Niilo Näyttelijä" harrastaa kahden pentukoiran kanssa näyttelytreenejä klo 18-19 treeneissä. Hän voi maksaa käteisellä 6 € /kerta tai kevätkauden kausikortin 30 €, koska ei kesäkaudella ennätä treenaamaan näyttelymatkojen vuoksi.
Esim. 3: "Maija Moniottelija" on todellinen supertreenaja ja harrastaa yhden koiran kanssa rally-tokoa, toisen kanssa tokoa ja molempien kanssa agilityä. Hän maksaa kerralla koko vuoden treenimaksun 75 €.

Näin ostat kausikortin:

 • Maksa tilille Nordea FI76 1579 3006 1075 39 koiramäärää vastaava summa 20 €, 30 €, 50 € tai 75 €
 • Käytä viitettä 1083 (älä käytä viestiosiota ollenkaan!)
 • Kuitin näyttämällä saa maksua vastaavan tarran jäsenkorttiin liimattavaksi

Lisätietoja

jäsensihteeri Tiia Kokko
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriseloste