Agilitylisenssi

Suomen Agilityliitto (SAGI) vaatii virallisiin kisoihin osallistuvilta agilityohjaajilta agilitylisenssin lunastamista. Jokaisella virallisiin kisoihin osallistuvalla agilityn harrastajalla pitää 1.5.2007 alkaen olla lisenssi. Vakuutusturvan vuoksi sitä suositellaan myös harrastajille, jotka eivät kisaa. Lisenssi on ohjaajakohtainen ja voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jos taloudessa on useampia agikoiria, mutta vain yksi henkilö ohjaa niitä, tarvitaan vain yksi lisenssi. Jos useampia ohjaajia, jokainen tarvitsee oman lisenssin koirien lukumäärästä riippumatta. Ohjaaja voi lunastaa vain yhden lisenssin yhden seuran nimiin. Lisenssinhaltija saa lisenssikortin. Ennen kortin saapumista postitse kelpaa SLU:n lisenssipalvelun kuitti todisteeksi lisenssimaksusta. Lisenssi sisältää vakuutuksen. Lisenssin voi lunastaa myös ilman vakuutusta. Tarkempaa tietoa ja ohjeet löytyvät Agilityliiton sivuilta.

Miten lisenssi hankitaan?

  • KSSK ei hanki nippulisenssejä
  • Jokainen linsessin haluava ostaa sen itse SLU:n verkkopalvelussa
  • Lisenssi maksetaan sitä ostettaessa verkkopalvelun ohjeiden mukaan.

Lisenssilajit:

Lisenssi A-kilpailulisenssi 18-v. tai yli oleville ohjaajille
Lisenssi A oikeuttaa lisenssihaltijan osallistumaan liiton myöntämiin virallisiin kilpailuihin sekä muihin Suomen Agilityliiton ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin.
Hinta vakuutuksen kanssa 44,50 €.

Lisenssi B-kilpailulisenssi alle 18-v. ohjaajille
Lisenssi B oikeuttaa lisenssihaltijan osallistumaan liiton myöntämiin virallisiin kilpailuihin sekä muihin Suomen Agilityliiton ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin. B-lisenssin saa lunastaa viimeisen kerran sinä vuonna, kun henkilö täyttää 17 vuotta. B-lisenssin lunastaminen edellyttää huoltajan suostumusta.
Hinta vakuutuksen kanssa 25,50 €

Lisenssi C-harrastajalisenssi
C-lisenssi oikeuttaa lisenssihaltijan osallistumaan muihin Suomen Agilityliiton ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin, mutta ei virallisiin kilpailuihin. Harrastajalisenssi (C-lisenssi) voidaan kesken lisenssikauden muuttaa kilpailulisenssiksi (A- tai B-lisenssi).
Hinta vakuutuksen kanssa 17,50 €