Tervetuloa!

Kouvolan seudun seurakoirakerho järjestää jäsenilleen agility-, tottelevaisuus-, Rally-Toko- sekä näyttelykoulutusta. Järjestämme vuosittain myös useita agilitykilpailuja sekä tottelevaisuuskokeita. Joka toinen vuosi olemme mukana järjestämässä Kouvolan kaikkien rotujen koiranäyttelyä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, olit sitten vasta-alkaja tai jo pidempään koiramaailmassa viihtynyt.

Muistattehan kaikki innokkaat treenaajat, että sairaiden (tai juoksuisten) koirien kanssa ei saa osallistua KSSK:n treeneihin.
On väärin sekä omaa sairasta koiraa että muita treenaajia kohtaan tuoda sellainen koira treeneihin. Toivotaan siis terveyttä kaikille ja vaaditaan malttia pysyä poissa treenipaikalta, kunnes tartuntavaaraa ei enää ole tai koiran muu vaiva on parantunut.
Treenejä voi tulla seuraamaan ja saamaan vinkkejä kotiharjoitteluun myös ilman koiraa.

 

Ajankohtaista:

 

Sivustomme muuttaa uusi osoite on https://www.kssk.fi

 

 
HUOM!
Viherpeukaloiden puolelta ei saa ajaa hallille. Koirien ulkoilutus Viherpihan alueella on myös kiellettyä.
Esteitä eikä mitään muutakaan saa kasata betonikäytävälle vaan verhojen eteen. Betoni käytävä on kokonaan pelastustietä.
 

TOKO: 

Klo 18 ryhmä on nyt ARKITOTTELEVAISUUS, jonka päätavoitteena on vakioaiheiden mukaisesti sosiaalistaminen, kontaktiharjoitteet ja rauhoittuminen. Muina aiheina ovat perusliikkeet. 

Tähän ryhmään ovat kaikki tervetulleita NON-STOP- ajatuksen mukaisesti eli mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoitusta. Muistathan rokotukset ja varaat koirallesi pannan, taluttimen ja palkaksi nameja / lempilelun. 

Klo 19 ryhmä on tarkoitettu varsinaisille TOKOilijoille. Kaikki nyt jo klo 19 ryhmässä treenaavat voivat tienkin jatkaa, mutta jatkossa ryhmään siirrytään kouluttajien yhteisellä päätöksellä jossa arvioidaan koirakon taitotasoa. Tätä ryhmää tullaan jakamaan sisäisesti eri koulutuskerroissa kilpaileviin jne.

 

Talkoopiste-järjestelmä löytyy foorumilta, johtokunnan osiosta.

Jos sinulla ei ole tunnuksia seuran foorumille, niin olethan yhteydessä jäsensihteeriin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 


 

 


FOORUMI

TAPAHTUMAT

FACEBOOK

TOKO

toko1

AGILITY

agility6

NÄYTTELY

nayttely1

RALLY-TOKO

rally1

LIITTYMINEN

jasenyys tokotreeni


pennut badge

 

TREENIPAIKKA

kartta halli kaukaa thumb

Käpälämäki
Osoite: Jyrääntie 55, Valkeala

LISÄTIETOJA >>>

YLLÄPITÄJILLE

KSSK:n menossa mukana