Tervetuloa!

Kouvolan seudun seurakoirakerho järjestää jäsenilleen agility-, tottelevaisuus-, Rally-Toko- sekä näyttelykoulutusta. Järjestämme vuosittain myös useita agilitykilpailuja sekä tottelevaisuuskokeita. Joka toinen vuosi olemme mukana järjestämässä Kouvolan kaikkien rotujen koiranäyttelyä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, olit sitten vasta-alkaja tai jo pidempään koiramaailmassa viihtynyt.

Muistattehan kaikki innokkaat treenaajat, että sairaiden (tai juoksuisten) koirien kanssa ei saa osallistua KSSK:n treeneihin.
On väärin sekä omaa sairasta koiraa että muita treenaajia kohtaan tuoda sellainen koira treeneihin. Toivotaan siis terveyttä kaikille ja vaaditaan malttia pysyä poissa treenipaikalta, kunnes tartuntavaaraa ei enää ole tai koiran muu vaiva on parantunut.
Treenejä voi tulla seuraamaan ja saamaan vinkkejä kotiharjoitteluun myös ilman koiraa.

 

Ajankohtaista:

HUOMIO!

Talkoopiste -järjestelmän perehdytys KSSK:n hallilla 11.12.17 klo 18. Tämä on kaikille seuran jäsenille avoin, mutta paikalle toivotaan etenkin kouluttajat.

 

Hallin maton harjausvuorot ovat taas toiminnassa. Lisätietoja löytyy foorumilta johtokunnan osiosta.

Uutta koulutusrintamalla: Arkitottelevaisuuskoulutusta pennuilleSunnuntaisin 5.11.-17.12.2017 klo 16.00-16.45.

 

Jos sinulla ei ole tunnuksia seuran foorumille, niin olethan yhteydessä jäsensihteeriin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

 

 


 

 


FOORUMI

TAPAHTUMAT

FACEBOOK

TOKO

toko1

AGILITY

agility6

NÄYTTELY

nayttely1

RALLY-TOKO

rally1

LIITTYMINEN

jasenyys tokotreeni


pennut badge

 

TREENIPAIKKA

kartta halli kaukaa thumb

Käpälämäki
Osoite: Jyrääntie 55, Valkeala

LISÄTIETOJA >>>

YLLÄPITÄJILLE

KSSK:n menossa mukana