Tervetuloa!

Kouvolan seudun seurakoirakerho järjestää jäsenilleen agility-, tottelevaisuus-, Rally-Toko- sekä näyttelykoulutusta. Järjestämme vuosittain myös useita agilitykilpailuja sekä tottelevaisuuskokeita. Joka toinen vuosi olemme mukana järjestämässä Kouvolan kaikkien rotujen koiranäyttelyä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, olit sitten vasta-alkaja tai jo pidempään koiramaailmassa viihtynyt.

Muistattehan kaikki innokkaat treenaajat, että sairaiden (tai juoksuisten) koirien kanssa ei saa osallistua KSSK:n treeneihin.
On väärin sekä omaa sairasta koiraa että muita treenaajia kohtaan tuoda sellainen koira treeneihin. Toivotaan siis terveyttä kaikille ja vaaditaan malttia pysyä poissa treenipaikalta, kunnes tartuntavaaraa ei enää ole tai koiran muu vaiva on parantunut.
Treenejä voi tulla seuraamaan ja saamaan vinkkejä kotiharjoitteluun myös ilman koiraa.

 

Ajankohtaista:

Tiedote 10/2018

Yhdistyksen rahastonhoitajan tehtäviä hoitaa hetkellisesti puheenjohtaja tilien epäselvyyksien vuoksi. Pyrimme hoitamaan maksujen palautukset mahdollisimman pian. Jatkossa kuitit pyydetään toimittamaan hallin toimiston ruskeaan pahvilaatikkoon, jossa lukee PUHEENJOHTAJA / RAHASTONHOITAJA. Puheenjohtaja käy tyhjentämässä laatikon vähintään kerran viikossa. Lukollinen postilaatikko on vaihtunut hallilla, entisen vihreän tilalla on hopeinen. Koulutusmaksut jätetään laatikkoon ja saatu summa kirjataan toimiston pöydällä olevaan vihkoon ylös.

Lisätietoja antaa:

Jenni Holopainen Puheenjohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0451109393 Kouvolan Seudun Seurakoirakerho RY

 

Kouvolanseudunseurakoirakerho järjestää

Arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssin Valkealassa

30-31.3.2019 ja 13-14.4.2019

 

Agimöllikisat ja seuranmestaruudet pe 2.11.2018! Lue lisää...

 

Hallin harjausvuorot on nyt lisätty foorumille johtokunta-osioon.

Kattoluukkuja voi pitää kesäaikana auki hieman, noin 5-10cm, jotta ilma vaihtuu hallissa. 

 
Huom! Hallin ovet on pidettävä kiinni, jotta kasvihuoneen kennot eivät kärsi.
 
 
HUOM!
Viherpeukaloiden puolelta ei saa ajaa hallille. Koirien ulkoilutus Viherpihan alueella on myös kiellettyä.
Esteitä eikä mitään muutakaan saa kasata betonikäytävälle vaan verhojen eteen. Betoni käytävä on kokonaan pelastustietä.
 

TOKO: 

Klo 18 ryhmä on nyt ARKITOTTELEVAISUUS, jonka päätavoitteena on vakioaiheiden mukaisesti sosiaalistaminen, kontaktiharjoitteet ja rauhoittuminen. Muina aiheina ovat perusliikkeet. 

Tähän ryhmään ovat kaikki tervetulleita NON-STOP- ajatuksen mukaisesti eli mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoitusta. Muistathan rokotukset ja varaat koirallesi pannan, taluttimen ja palkaksi nameja / lempilelun. 

Klo 19 ryhmä on tarkoitettu varsinaisille TOKOilijoille. Kaikki nyt jo klo 19 ryhmässä treenaavat voivat tienkin jatkaa, mutta jatkossa ryhmään siirrytään kouluttajien yhteisellä päätöksellä jossa arvioidaan koirakon taitotasoa. Tätä ryhmää tullaan jakamaan sisäisesti eri koulutuskerroissa kilpaileviin jne.

 

Talkoopiste-järjestelmä löytyy foorumilta, johtokunnan osiosta.

Jos sinulla ei ole tunnuksia seuran foorumille, niin olethan yhteydessä jäsensihteeriin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 


 

 


FOORUMI

TAPAHTUMAT

FACEBOOK

TOKO

toko1

AGILITY

agility6

NÄYTTELY

nayttely1

RALLY-TOKO

rally1

LIITTYMINEN

jasenyys tokotreeni


pennut badge

 

TREENIPAIKKA

kartta halli kaukaa thumb

Käpälämäki
Osoite: Jyrääntie 55, Valkeala

LISÄTIETOJA >>>

YLLÄPITÄJILLE

KSSK:n menossa mukana